CityCenterIN

07.02.2023.

Postani "najbolji ljubavni par" City Centra IN i osvoji vrijedne nagrade!

Dan zaljubljenih sve se više približava, a tim povodom City Center IN bira „najbolji ljubavni par“ koji može osvojiti vrijedne nagrade! Kako? Saznajte u tekstu niže.

Valentinovo je i ove godine važan dan za City! U nadi da ćemo veljaču ispratiti najljepšim emocijama biramo NAJBOLJI LJUBAVNI PAR koji može osvojiti odlične nagrade.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je lajkati Facebook i Instagram stranicu City Centra IN Orašje. Potom, posjetiti City Center IN i potražiti ljubavni kutak za slikanje. Ondje se možete fotografirati u paru, u društvu ili sami te nam svoje fotografije uz opis, zašto ste baš vi najbolji ljubavni par, poslati putem Facebook poruke.

U selekcijski krug ulazite nakon što ste poslali fotografiju prema gore navedenim pravilima.

Prijavljene fotografije objavit ćemo 14.2. oko 13:00 sati, a glasanje pomoću vaših lajkova i komentara bit će moguće do 16.2. u 10:00 sati.

U konačnici, finalan selekcijski krug u kojem će se natjecati tri finalista s najviše lajkova objavit ćemo 16.2. u 12:00 sati, a vaše glasanje pomoću lajkova i komentara traje do 20.2. do 10:00 sati.

Ona najoriginalnija fotografija koja budi najljepše osjećaje za Valentinovo pobjeđuje!

Prijave traju do 14.2. do 12:30 sati. 

3 fotografije s najvećim brojem lajkova dobivaju vrijedne nagrade!

  • 1. MJESTO - poklon bon u iznosu od 300,00 KM
  • 2. MJESTO - poklon bon u iznosu 200,00 KM
  • 3. MJESTO - poklon bon u iznosu 100,00 KM

 

Stoga, uhvatite pod ruku svoju bolju polovicu, mamu, baku ili prijatelje, nabacite veliki osmijeh i pošaljite nam svoju fotografiju.

 

Neka ljubav ispuni City!

 

Lajkajte i dijelite svoje fotografije i osvojite SUPER NAGRADE!

Sretno!

Vaš City.

city center in

Sve na jednom mjestu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno