CityCenterIN

Kako do nas

Automobilom

City Center IN se nalazi u sjeveroistočnom dijelu Bosanske Posavine u gradu Orašju. Jednom stranom se naslanja na magistralnu cestu M1.8 koja dolazi iz pravca Hrvatske, od graničnog prijelaza Orašje-Županja i ulazi u Bosnu i Hercegovinu, a drugom stranom se naslanja na: administrativni centar županije, fakultetski centar, srednju školu i sportsko-rekreacijski centar u Orašju.

Ukoliko u shopping centar dolazite automobilom, za Vas smo osigurali besplatni parking. Više od 120 parkirnih mjesta nalazi se s tri strane Centra, a još 100 parkirnih mjesta dostupno je četvrtoj strani shopping centra, na prvoj etaži, kojoj se pristupa s bočne strane glavnog ulaza u Centar.

Autobusom

Autobusni kolodvor Orašje nalazi se 300 metara od City Center IN Orašje, u Četrnaestoj ulici 97. Provjerite vozni red pozivom na +387 31 710 047 (045/046) kako biste bili u mogućnosti obaviti povoljan shopping u Centru ugodnog druženja, sigurne i povoljne kupovine.

Pješice

Za sve koji vole šetnje i kretanje, svakako preporučujemo šetnju do City Centra IN, koji se nalazi na jugo-istočnom dijelu Orašja, na samo 15 minuta šetnje od savskog nasipa i centra Orašja.

Biciklom

Ukoliko u City Center IN Orašje dolazite biciklom, kod glavnog ulaza u Centar nalazi se mjesto gdje možete odložiti svoje bicikle te neometano obaviti shopping i provesti ugodno vrijeme.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno